Halusimme rakkaani kanssa ikuistaa tulevan lapsemme alkutaipaleen.
Ajatuksissa oli, että tämä olisi hieno tilaisuus saada tulevasta prinsessastamme kuva jo ennen syntymää ja samalla ihana muisto meille tästä odotusajasta.

Minulla ei juuri ole kokemusta kuvattavana olemisesta ja tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta kuvattavana,
joten odotukseni olivat, että kunhan ainakin yksi hyvä kuva saataisiin, niin olisi kiva tehdä siitä pieni taulu seinälle,
onhan tämä suuri juttu meille. Lopputulos oli kuitenkin paljon parempi kuin osasin odottaa, sillä onnistuneita kuvia tulikin odotettua enemmän.
Kuvauspäivän aamuna aloitimme kuvaukset jo kotona suuren ikkunan edessä, luonnon valoa hyödyntäen. Kuvaajana kotona toimi Sebastian rakkaani,
joka osasi hyvin neuvoa kuinka minun kannattaisi kuvassa olla ja kuvattavana oleminen tuntui vaivattomalta ja sujui hyvin.
Saatiin nopeasti pari hyvää otosta ja sitten aloimmekin valmistautua yhteiskuvaukseen.
Halusin ehdottomasti myös sellaisen kuvan, missä molemmat meistä oli yhdessä masuni kanssa.
Yhteyskuvaukseen siirryimme Studio Lindell:in Porvoon studiolle, joka sijaitsee aivan kotimme läheisyydessä. Studiolla Oscar oli valmiina kuvaamaan meitä.
Oscarin ihana lapsi toimi kuvauksen aikana välillä dj:nä ja se rentoutti kivasti tunnelmaa. Saimme aika paljon erilaisia kuvia yhdessä. Valinnanvaraa löytyi ainakin nyt.
Yhteiskuvien jälkeen jatkoimme vielä yksilökuvien ottamista studiolla. Halusin yksilökuvia myös studiolta, jotta niitäkin olisi erilaisia mistä valita.
Kuvauksesta jäi hyvä fiilis ja lopputulos ylitti odotukset omasta mielestäni, suosittelen!