Muotokuvaus

Studiossa vai muualla kuin studiossa?

Kuvaamme yhtä mielellämme muotokuvia studiossa kuin vaikkapa ulkona puistossa, joen rannalla, työpaikalla tai jossain muussa kuvattavalle tärkeässä paikassa.

Näet alla olevista muotokuvistamme monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja eri kuvauspaikoista ja autamme mielellämme kuvauspaikan suunnittelussa!

Me jokainen olemme muotokuvan arvoisia! Oletko ajatellut, että muotokuva on upea lahja merkkipäivänä? Muotokuvien kuvaaminen on mielenkiintoista. Siinä tehdään todella kuvaa yhdessä ja valokuvaajan ja kuvattavan välinen luottamus on kaikkein tärkeintä. Millaisen kuvan Sinä haluat itsestäsi?

Oscar Lindell

Muotovalokuvaus I

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 40-60 kpl onnistuneita ruutuja)

 

99,00 eur

Muotovalokuvaus II

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 40-60 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 4 kpl 15×20 cm -kokoisia valokuvia pahvisissa irtopohjukkeissa

149,00 eur

Muotovalokuvaus III

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 40-60 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 5 kpl digitaalisia kuvatiedostoja oman valinnan mukaan

185,00 eur

Studion ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kulukorvaus lähimmältä studiolta: 0,99 eur/km. Lauantaisin lisäksi klo 14 jälkeen tehtäviin kuvauksiin lisätään viikonloppulisä 10,00 eur.

Tiedämme yli 40 vuoden kokemuksella, että parhaat muotokuvat tehdään yhdessä suunnitellen ja yhdessä tehden!

Soita ja varaa aika muotokuvaukseen: 020 730 2660 tai jätä yhteydenottopyyntö: info@studiolindell.fi

Kuvattavan vaatteet ja asusteet

Muotokuvauksessa vaatteet ja asusteet voivat olla joko ihan tavalliset arkivaatteet tai juhlavaatteet. Jos muotokuvaan halutaan näkyviin myös kuvattavan ammatti, voivat vaatteet olla työvaatteet.

Vaatteiden tyylin voi päättää itse, mutta halutessanne kuvaaja auttaa myös tässä asiassa. Myös kenkien valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska kokovartalokuvissa myös ne näkyvät (kuten myös sukat).

Muu kuvausrekvisiitta

Muotokuvassa voidaan hyvin käyttää kuvausrekvisiittana esimerkiksi kuvattavalle tärkeitä asioita tai esineitä, harrastuksiin liittyviä välineitä, tai ammattiin liittyvää rekvisiittaa. Tietenkin myös rakas lemmikki on tervetullut kuvaan mukaan!

Toiveet kuvan tyylistä

Muotokuvattavalla itsellään voi hyvin olla ajatus siitä, millaisen kuvan hän itsestään haluaa ja näistä toiveista kannattaa kertoa kuvaajalle ennen kuvausta, niin kuvaaja huomioi ne kuvauksessa!