Masukuvaus

Masukuvaus  – milloin kuvattavaksi?

Useimmiten on hyvä kuvataan raskausviikoilla 33-35, jopa rv 32. Masu on kaunneimmillaan ennen juuri ennen laskeutumista. Lisäksi vastasyntyneiden (newborn -kuvaus, linkki) kuvaukset ovat lisääntyneet tänä päivänä, tämä on hyvä toteuttaa n. kahden viikoin ikäisenä viimeistään. Näin lapsiella on vielä kaikki vastasyntyneet merkit jäljellä ja hän on söpön pieni ihminen!

Studiossa vai muualla kuin studiossa?

Kuvaamme yhtä mielellämme studiossa kuin vaikkapa omassa kodissa, joen rannalla tai mökillä.
Näet alla olevista kuvistamme monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja ja autamme mielellämme kuvauksen suunnittelussa!

Meidän lapsesta ei ole oikein saatu nauravaa kuvaa. Sittenhän kuvaamista ei ollut edes vielä aloitettu. Tällä asenteella me Studio Lindellin tiimi lähdemme kuvaamaan Sinun lapsesi: teemme jokaisesta lapsesta kuvan, jossa hän on itsensä näköinen.

Pauliina Lindell

Masuvalokuvaus I

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 50-80 kpl onnistuneita ruutuja)

 

149,00 eur

Masuvalokuvaus II

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 50-80 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 4 kpl 15×20 cm -kokoisia valokuvia pahvisissa irtopohjukkeissa

199,00 eur

Masuvalokuvaus III

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 50-80 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 5 kpl digitaalisia kuvatiedostoja oman valinnan mukaan

225,00 eur

Studion ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kulukorvaus lähimmältä studiolta: 0,99 eur/km. Lauantaisin lisäksi klo 14 jälkeen tehtäviin kuvauksiin lisätään viikonloppulisä 10,00 eur.

Tiedämme yli 40 vuoden kokemuksella, että parhaat kuvat syntyvät lasten ehdoilla!

Soita ja varaa aika lapsikuvaukseen: 020 730 2660 tai jätä yhteydenottopyyntö: info@studiolindell.fi

Huomioithan ennen kuvausta:

Kuvausaika.
Mieti, mikä on lapsellesi sopiva kellonaika kuvaukseen. Milloin lapsesi on pirteimmillään, jotteivat päiväunet tai nälkä yllätä heti kesken kuvauksen (tämä koskee varsinkin pieniä lapsia).

Lapsikuvaukseen on hyvä varata aikaa noin tunti. Jos lisäksi otetaan sisarus- tai perhekuvia, niin sitten aikaa tarvitaan vähän enemmän. Kannattaa kuitenkin miettiä, mikä kuvaus on sillä kertaa se tärkein, koska pienten lasten jaksaminen on aina yksilöllistä ja päiväkohtaistakin. Kuvaajamme auttavat mielellään, kuinka kuvausaikaa ja -järjestystä kannattaa suunnitella.

Emme suosittele kuvauksia siten, että lapsi tulee suoraan päiväkodista (tähän miksi). Emme myöskään suosittele kuvauksia neuvolan jälkeisinä päivinä, koska…

Lapsen vaatteet kuvauksessa.
Lapsen vaatteet voivat olla joko ihan tavalliset arkivaatteet tai juhlavaatteet. Tämän voit päättää itse, mutta halutessasi kuvaaja auttaa myös tässä asiassa. (Kannattaa välttää ihan lyhyitä mekkoja, lappuhaalareita ja sellaisia vaatteita, joissa on iso kaulus, koska ne jäävät helposti ikävästi ryppyyn, kun pieni lapsi istuu).

Useiden eri vaatteiden käyttö kuvauksessa.
Jos haluat, että kuvauksessa käytetään eri vaatteita ja asusteita, niin lapsen jaksamisesta riippuen voidaan vaatteita ja asusteita vaihtaa kesken kuvauksen.

Lapsen kengät kuvauksessa.
Osa kuvista kuvataan kokovartalokuvina siten, että lapsi istuu. Jos lapsella on jalassaan kengät, näkyisivät kengän pohjat näissä kuvissa ikävästi. Siksi kuvaaja kuvaa tällaiset kuvat siten, että kengät otetaan pois ja lapsen jalassa on sukat tai sitten paljaat varpaat. Kannattaa siis miettiä ennen kuvausta, millaiset sukat lapsella on.

Vaihtovaatteet.
Jos lapsen pitää saada välipalaa kesken kuvauksen ja osa siitä päätyy vaatteille tai napero on kova kuolaamaan, kannattaa ottaa vaihtovaatteet mukaan, niin on sitten vaihtaa puhdasta päälle kesken kuvauksen.

Kuvausrekvisiitta.
Jos lapsellasi on rakas lelu, ota se mukaan kuvaukseen. Kaikki oikeaa autoa pienemmät esineet ovat tervetulleita. Joskus rakas lelu toimii rauhoittavana tai innostavana apuna ja tietenkin sitä voidaan käyttää kuvassa myös lisärekvisiittana, jolloin kuvaan jää lapsen lisäksi muisto hänen rakkaasta lelustaan.

Kuvaamossamme on paljon erilaisia penkkejä ja muuta rekvisiittaa kuvauksia varten, joita käytetään osassa kuvista huomioiden koko kuvan visuaalinen yleisilme. Osa kuvista otetaan aina ilman rekvisiittaa.