Lemmikkikuvaus

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä!

Valokuvissa pyrimme saamaan lemmikin persoonan esille tavalla tai toisella. Onko se sitten löhöilykuva, tassun ojennus – tai rakastava ilme kun Hän katsoo omistajaansa. Miten ihanaa onkin ikuistaa pienen pennun isot tassut, vauvaturkki ja omistajaa palvova katse. Tai jo ikääntyvä askel ja elämänviisaus harmaahapsuineen. Lemmikin ja omistajan yhteiskuva on myös ihana muisto. Nämä kuvat elävät muistoissa pitkään esimerkiksi canvas-taulun muodossa.

Aina lemmikin ehdoilla

Lemmikkikuvaus tehdään aina lemmikin ehdoilla, joko turvallisesti sylissä, pöydällä tai lattialla. Ammattilainen huomioi näissä kuvissa valaistuksen kuvauskohteen mukaan. Kuvissa voidaan käyttää myös erilaista rekvisiittaa, sekä esimerkiksi omaa petiä tai leluja. Jos kyseessä on kovin vilkas lemmikki, voi olla hyvä ottaa toinen henkilö mukaan avustamaan kuvauksessa. Myös rakas lelu tai namipussi voi olla tarpeen.

Tehdään yhdessä hieno kuva!

Näet alla esimerkkejä kuvauspaketeistamme!

Rakastan lemmikkejä ja niiden kuvaamista! Kotonani on 4 kissaa ja koira, lisäksi harrastan myös ratsastusta. Mieleenpainuva muisto kuvaajana on ollut pienen koiran ja marsun yhteiskuva. Tässä oli perheen päähenkilöt yhteispotretissa!

 

Pauliina Lindell

Lemmikkikuvaus I

  • valokuvauksen (kesto max. 30 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 20-50 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 1 kpl 15x20cm valokuva

 

59,00 eur

Lemmikkikuvaus II

  • valokuvauksen (kesto max. 30 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 20-50 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 4 kpl 15×20 cm -kokoisia valokuvia pahvisissa irtopohjukkeissa

99,00 eur

Lemmikkikuvaus III

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 20-50 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 4 kpl 15×20 cm -kokoisia valokuvia pahvisissa irtopohjukkeissa

149,00 eur

Studion ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kulukorvaus lähimmältä studiolta: 0,99 eur/km. Lauantaisin lisäksi klo 14 jälkeen tehtäviin kuvauksiin lisätään viikonloppulisä 10,00 eur.

Tiedämme yli 40 vuoden kokemuksella, kuinka parhaat kuvat syntyvät!

Soita ja varaa aika lemmikkikuvaukseen: 020 730 2660 tai jätä yhteydenottopyyntö: info@studiolindell.fi

Huomioithan ennen kuvausta:

Kuvausaika.
Mieti, mikä on lapsellesi sopiva kellonaika kuvaukseen. Milloin lapsesi on pirteimmillään, jotteivat päiväunet tai nälkä yllätä heti kesken kuvauksen (tämä koskee varsinkin pieniä lapsia).

Lapsikuvaukseen on hyvä varata aikaa noin tunti. Jos lisäksi otetaan sisarus- tai perhekuvia, niin sitten aikaa tarvitaan vähän enemmän. Kannattaa kuitenkin miettiä, mikä kuvaus on sillä kertaa se tärkein, koska pienten lasten jaksaminen on aina yksilöllistä ja päiväkohtaistakin. Kuvaajamme auttavat mielellään, kuinka kuvausaikaa ja -järjestystä kannattaa suunnitella.

Emme suosittele kuvauksia siten, että lapsi tulee suoraan päiväkodista (tähän miksi). Emme myöskään suosittele kuvauksia neuvolan jälkeisinä päivinä, koska…

Lapsen vaatteet kuvauksessa.
Lapsen vaatteet voivat olla joko ihan tavalliset arkivaatteet tai juhlavaatteet. Tämän voit päättää itse, mutta halutessasi kuvaaja auttaa myös tässä asiassa. (Kannattaa välttää ihan lyhyitä mekkoja, lappuhaalareita ja sellaisia vaatteita, joissa on iso kaulus, koska ne jäävät helposti ikävästi ryppyyn, kun pieni lapsi istuu).

Useiden eri vaatteiden käyttö kuvauksessa.
Jos haluat, että kuvauksessa käytetään eri vaatteita ja asusteita, niin lapsen jaksamisesta riippuen voidaan vaatteita ja asusteita vaihtaa kesken kuvauksen.

Lapsen kengät kuvauksessa.
Osa kuvista kuvataan kokovartalokuvina siten, että lapsi istuu. Jos lapsella on jalassaan kengät, näkyisivät kengän pohjat näissä kuvissa ikävästi. Siksi kuvaaja kuvaa tällaiset kuvat siten, että kengät otetaan pois ja lapsen jalassa on sukat tai sitten paljaat varpaat. Kannattaa siis miettiä ennen kuvausta, millaiset sukat lapsella on.

Vaihtovaatteet.
Jos lapsen pitää saada välipalaa kesken kuvauksen ja osa siitä päätyy vaatteille tai napero on kova kuolaamaan, kannattaa ottaa vaihtovaatteet mukaan, niin on sitten vaihtaa puhdasta päälle kesken kuvauksen.

Kuvausrekvisiitta.
Jos lapsellasi on rakas lelu, ota se mukaan kuvaukseen. Kaikki oikeaa autoa pienemmät esineet ovat tervetulleita. Joskus rakas lelu toimii rauhoittavana tai innostavana apuna ja tietenkin sitä voidaan käyttää kuvassa myös lisärekvisiittana, jolloin kuvaan jää lapsen lisäksi muisto hänen rakkaasta lelustaan.

Kuvaamossamme on paljon erilaisia penkkejä ja muuta rekvisiittaa kuvauksia varten, joita käytetään osassa kuvista huomioiden koko kuvan visuaalinen yleisilme. Osa kuvista otetaan aina ilman rekvisiittaa.