Ylioppilaskuvaus

Studiossa vai muualla kuin studiossa?

Kuvaamme yhtä mielellämme uudet ylioppilaat studiossa kuin vaikkapa ulkona puistossa, joen rannalla tai jossain muussa nuorelle tärkeässä paikassa.

Näet alla olevista ylioppilaskuvistamme monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja eri kuvauspaikoista ja autamme mielellämme kuvauspaikan suunnittelussa!

Ylioppilaiksi valmistuvilla on usein selkeä näkemys, millaisen kuvan he itsestään haluavat. Klassista, ajan hengessä olevaa, vauhdikasta jne… usein toivotaan mukaan myös harrastusvälineitä tai rakkaita lemmikkejä. Ylioppilaskuvauksia on hienoa tehdä nuorten kanssa, koska he ovat niin innolla mukana! Millaisen kuvan Sinä haluat itsestäsi?

– Oscar Lindell

YLIOPPILASKUVAUS 99,00 eur sisältää:

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 40-60 kpl onnistuneita ruutuja)

YLIOPPILASKUVAUS 149,00 eur sisältää:

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 40-60 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 4 kpl 15×20 cm -kokoisia valokuvia pahvisissa irtopohjukkeissa

YLIOPPILASKUVAUS 185,00 eur sisältää

  • valokuvauksen (kesto max. 60 min)
  • vedoskuvat verkkogalleriassa (n. 40-60 kpl onnistuneita ruutuja)
  • 5 kpl digitaalisia kuvatiedostoja oman valinnan mukaan

Studion ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kulukorvaus lähimmältä studiolta: 0,70 eur/km. Lauantaisin lisäksi klo 14 jälkeen tehtäviin kuvauksiin lisätään viikonloppulisä 10,00 eur.

Tiedämme yli 40 vuoden kokemuksella, että parhaat ylioppilaskuvat tehdään yhdessä suunnitellen ja yhdessä tehden!

Muistathan, että ylioppilaskuvauksen yhteydessä voidaan tehdä vaikkapa perhekuvaus!

Soita ja varaa aika lapsikuvaukseen: 020 730 2660 tai jätä yhteydenottopyyntö: info@studiolindell.fi

Kuvattavan vaatteet ja asusteet
Ylioppilaskuvauksessa nuoren vaatteet voivat olla joko ihan tavalliset arkivaatteet tai juhlavaatteet. Useimmiten kuvaamme uuden ylioppilaan juhlavaatteissa. Vaatteiden tyylin voitte päättää itse, mutta halutessanne kuvaaja auttaa myös tässä asiassa. Myös kenkien valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska kokovartalokuvissa myös ne näkyvät (kuten myös sukat).

Lakki ja ruusut kuvausrekvisiittana
Ylioppilaslakki ja muutama ruusu on hyvä varata mukaan kuvaukseen. Ylioppilaslakkia ei kannata laittaa päähän ennen kuvausta, etteivät hiukset lässähdä ja otsaan tule painaumaa. Kuvauksessa lakkia pidetään esim. kädessä rekvisiittana ja vasta ihan viimeisenä otetaan kuvat, joissa lakki on päässä.

Muu kuvausrekvisiitta
Ylioppilaskuvassa voidaan hyvin käyttää kuvausrekvisiittana esimerkiksi nuoren harrastuksiin liittyviä välineitä tai jotain muuta, mikä on nuorelle merkityksellistä. Tietenkin myös nuoren rakas lemmikki on tervetullut kuvaan mukaan!

Nuoren toiveet kuvan tyylistä
Nuorella itsellään on usein mielipide, millaisen kuvan hän itsestään haluaa. Usein toiveet vaihtelevat trendikkäästä ja muotikuvamaisesta klassiseen. Omista toiveista kannattaa kertoa kuvaajalle ennen kuvausta, niin kuvaaja huomioi ne kuvauksessa!