Tilaus- ja Toimitusehdot

Yleistä
Kirjautuminen nettikauppaan
Kuvat ja kuvatuotteet ovat nähtävillä Studio Linndellin nettikaupassa noin 1-14 päivää kuvauksen jälkeen. Saat ohjeet kirjautumista varten tilauslomakkeella/kuvaussopimuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen / kännykkänumeroon. Tarkistathan tietojesi oikeellisuuden! Muista säilyttää ja käyttää tunnuksia niin, että ulkopuoliset eivät saa niitä käyttöönsä.
Mikäli olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden kirjautumissivulta.
Kuvien jakaminen
Voit kirjautumisen jälkeen jakaa kuvat sähköpostilla sukulaisille ja ystäville, jotta he voivat katsella kuvia ja tehdä halutessaan omia tilauksia.

Maksutavat
Checkout Finland
Verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla tapahtuvien maksujen välittäjänä toimii Checkout Finland joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Checkout verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Checkout Finalnd. Checkout Finland välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy asiakkaan ja Studio Lindellin välille. Studio Lindellin vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Checkout Finland Oy -maksupalvelun yhteystiedot:
Checkout Finland Oy
Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
Puhelin: 0800 552 010 (ma–su klo 6–23, paitsi juhlapyhinä)) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@checkout.fi

Toimitus
Kun olet vahvistanut tilauksen, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Toimitamme tilaukset vain Suomeen. Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus tilaamiseen. Tuotteet toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen tai lahjakortit sähköpostitoimituksella. Mukit, sisustustaulut ja muut erikseen pakattavat tuotteet toimitamme erillisenä lähetyksenä. Kyseiset tuotteet on merkitty tilausvahvistukseen ja laskuun tähdellä erillismerkinnällä. Mikäli kirje tai paketti ei sovi postiluukkuun tai -laatikkoon, tuote on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta Postin normaalin menettelyn mukaisesti. Kaikilla tuotteilla (poislukien digitaaliset kuvatuotteet) on 14 päivän reklamaatio ja palautusoikeus. Studio Lindell pidättää oikeuden otoksiin.
Perintä
Olemme ulkoistaneet laskujen perinnän Checkout Finlandille. Perintään siirretyt tilaukset aiheuttavat tilaamisen estämisen.