Löytyykö teidän perheestä oma päivänsäde, joka säteilee valovoimaisuutta kevätauringon lailla?

Päivänsäde-kilpailu alkaa 20.2.2023! Lap­si­ku­va­ki­sa juon­taa juu­ren­sa vuo­teen 1992, jol­loin kil­pai­lu jär­jes­tet­tiin en­sim­mäi­sen ker­ran. His­to­ri­an en­sim­mäi­ses­sä Päi­vän­sä­de-kil­pai­lus­sa oli mu­ka­na 61 las­ta. Kil­pai­lu jär­jes­te­tään vuo­sit­tain. Ajan saa­tos­sa Lin­del­lin stu­di­ol­la on ku­vat­tu ki­saan yli 2 000 al­le kou­lui­käis­tä las­ta. Osal­lis­tu­jien mää­rä on vaih­del­lut 50 ja 120 vä­lil­lä. Päivänsäde -kilpailun ovat alusta asti järjestäneet porvoolainen valokuvaamo Studio Lindell ja Itäväylä-lehti. Kilpailu on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen. Tänä päivänä kisassa kuvataankin myös lapsia, joiden äiti tai isä on ikuistettu aikoinaan kisaan Lindellin Studiolla. Vuonna 2021 yleisöääniä annettiin yli 2 500 kappaletta. Kisassa valitaan raadin ja yleisön suosikit, sekä arvotaan äänestäjien kesken palkintoja.

Näin se etenee:

1. Valitse kuvausteema
Katso valmiit rekvisiittavaihtoehdot Studio Lindellin nettisivuilta.
2. Varaa kuvausaikasi
Verkkoajanvaraus studiolindell.fi/ajanvaraus, tai puhelimitse 0207302660. Päivänsäteitä kuvataan ajalla Studio Lindellin studioilla 20.2.-2.4.2023
3. Valitse kilpailukuva
Kuvauksen jälkeen saat valintagallerian näytille. Valitse ensin kilpailukuvasi, lisäksi voit tilata kuvista muita tuotteita.
4. Äänestä suosikkiasi
Muista äänestää Itäväylän sivuilla omaa suosikkiasi. Perhe, kaverit ja tutut mukaan äänestämään myös!
Jaa ja vaikuta
Jaa somessa – mainitse meidät! Jaamme kaikki kuvat ig-storyssa #päivänsäde @studiolindell


Päivänsäde-kuvauspaketti

hinta 89€ (norm. 149€) sisältää

  • Henkilökohtaisen valokuvausajan studiossa, kuvaukseen varataan n. 45min
  • 1 kpl digitaalinen kuvatiedosto valitsemastasi kilpailukuvasta
  • 20×25 cm valokuva paspartuurissa
  • Laaja valintagalleria kuvauksen kuvista, sekä lisätilausmahdollisuus verkkopalvelussamme, katso hinnasto.
  • Ti-Ti Nallen tuotelahja

Päivänsäde-kuvauspaketti -digi
hinta 289€ (norm. 335€) sisältää

  • Henkilökohtaisen valokuvausajan studiossa, kuvaukseen varataan n. 45min
  • Kaikki kuvauksen kuvat digitaalisena käyttöösi jako- ja teetättämisoikeuksin
  • 20×25 cm valokuva paspartuurissa
  • kilpailukuvan valintagalleria
  • Ti-Ti Nallen tuotelahja

 

Valitse teema

Tänä vuonna olemme tehneet tästä sinulle helppoa. Kasasimme valmiiksi yhtenäisiä kuvausteemoja rekvisiittoineen. Katso kuvausteemat läpi ja valitse parhaiten tyyliisi sopiva teema ennen kuvausaikaasi. Valokuvauksen aikana voimme vaihdella teemaan kuuluvaa rekvisiittaa ja taustoja,
lopputuloksena tyyliltään yhtenäinen kuvagalleria sinulle.

Valkoinen Pelkistetyn ja simppelin ystävälle, pieni kuvattava taatusti pääosassa. Viileä sävymaailma kirkkaan valkoisen, vaaleansinisen ja harmaan sävyistä taustalla. Rekvisiitaksi halutessasi mm. matkalaukkuja, autoja ja viirejä.

Pastelli Lämpimiä vaaleita sävyjä ja pehmeitä tekstuureja. Taustat luonnonvaaleasta beigen sävyihin. Kuvia koristamaan pehmeitä kankaita, tyynyjä ja nalleja. Tyyli yksinkertainen ja moderni, mutta hyvin pehmeä.

Pieni veneilijä Merellinen kesäpäivän tunnelma studiossa. Taustalla valkoisen ja sinisen sävyjä ja auringonsäteitä. Rekvisiittana mm. lyhtyjä, majakka ja veneitä. Ihan pieni veneilijä voidaan istuttaa vatiin, jonka reunoilta saa tukea.

Hattara Ihania vaaleanpunaisen ja pinkin sävyjä. Taustalle valkoista ja vaaleanpunaista. Rekvisiitaksi kaikkea mahdollista vaaleanpunaisen ja pinkin sävyissä. Pehmeän hattaran tekstuuria värimaailmaan sopivista harsokankaista.

 

Metsänhenki Tunnelmallisia kuvia ja luonnonläheisiä tekstuureja. Taustalle ruskeita, harmaita ja hieman tummempia sävyjä. Puista ja luontoteemaista rekvisiittaa.