Päivänsäde 2024 Neela Heikkilä

Studio Lindellin ja Itäväylän Päivänsäde 2024 -kuvakisan voittajaksi valikoitui Neela Heikkilä. Numerolla 1 kisannut Neela valikoitui raadin suosikiksi 39 kuvan joukosta.

– Neelan kuva valikoitui voittajaksi lopulta raadin äänestyksen jälkeen. Voittajan valinta kymmenien kuvien joukosta on joka vuosi yhtä haastavaa, raadin puheenjohtaja Oscar Lindell kertoo.
– Vaikka kuvassa on havaittavissa pientä jännitystä, kuvaaja on hetken taltioimisessa täydellisesti. Pientä veijarimaisuuttakin kuvattavasta on luettavissa. Kuva on myös sommittelultaan ja väreiltään upea, raadin perusteluissa todetaan.

Varsinaisen Päivänsäteen valitsi raati, johon kuuluivat Studio Lindellin valokuvaaja Oscar Lindell, Itäväylän päätoimittaja Mika Laine, Ti-Ti-Nalle Riitta Korpela.
Yleisöllä oli myös mahdollista äänestää omaa suosikkiaan. Tänä vuonna yleisöääniä kisassa annettiin noin 1 600 kappaletta.
Yleisöäänestyksessä eniten ääniä keräsi numerolla 31 kilpaillut Austin Väisänen.

Päivänsäde 2024 Yleisönsuosikki: Austin Väisänen

Äänestäjien kesken arvottiin palkintoja. Ti-Ti Nalle palkinnon voitti Marina Leppihalmi. Studio Lindellin valokuvaamon lahjakortin voitti Merja Siltasalmi.
Bio Rexin leffalippupaketit voittivat Marita Finnbäck ja Amanda Raunio. Voittajiin tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä.
Studio Lindellin ja Itäväylän Päivänsäde-kilpailua on järjestetty vuodesta 1992 asti.