Olimme odottaneet innolla kaksi-viikkoisen tyttömme newborn-kuvauspäivää.
Kuvauspäivän aamuna valitsimme meidän prinsessalle kauniit vaatteet ja varmistin, että hänellä olisi masu täynnä, jotta kuvaus sujuisi nätisti ja sujuvasti.
Sitten aloimme suunnata kohti Studio Lindellin Porvoon studiota.

Olimme mieheni kanssa hieman suunnitelleet etukäteen millaisia kuvia haluaisimme hänestä otettavan ja etsineet mallikuvia siitä mitä haluttaisiin toteuttaa.
Valitsimme sellaisia, missä hän olisi yksin, sekä sellaisia missä me näkyisimme hieman myös. Halusimme että kuvat tehtäisiin hyvällä maulla niin, että vaippa ei esimerkiksi näkyisi kuvissa.

Olin saanut tädiltäni ihanan valkoisen mekon, joka tyttärellämme oli päällä ensimmäisissä kuvissa. Mieheni Sebastian ehdotti, että vaaleanpunainen tausta sopisi siihen hyvin ja tämä päätettiin sitten toteuttaa.
Pidimme saman söpön taustan muutamissa eri kuvissa. Hienoja otoksia saatiinkin sitten otettua. Otettiin kuvia vauvasta yksin, minun kanssani, isän kanssa ja niin, että olimme kaikki yhdessä.
Olimme hyvin tyytyväisiä kuvauksen sujuvuuteen ja lopputulokseen. Välillä lapsemme tarvitsi ruokataukoa ja sitten taas jatkettiin kuvien ottamista. Onnistuneita kuvia saatiin hyvin, ja niistä valitsimme mieleisemme.

Minun odotukset kuvauksesta täyttyivät.