Päivänsäde-kilpailu alkaa 21.2.22!

Lap­si­ku­va­ki­sa juon­taa juu­ren­sa vuo­teen 1992, jol­loin kil­pai­lu jär­jes­tet­tiin en­sim­mäi­sen ker­ran. His­to­ri­an en­sim­mäi­ses­sä Päi­vän­sä­de-kil­pai­lus­sa oli mu­ka­na 61 las­ta. Kil­pai­lu jär­jes­te­tään vuo­sit­tain. Ajan saa­tos­sa Lin­del­lin stu­di­ol­la on ku­vat­tu ki­saan yli 2 000 al­le kou­lui­käis­tä las­ta. Osal­lis­tu­jien mää­rä on vaih­del­lut 50 ja 120 vä­lil­lä. Päivänsäde -kilpailun ovat alusta asti järjestäneet porvoolainen valokuvaamo Studio Lindell ja Itäväylä-lehti. Kilpailu on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen. Tänä päivänä kisassa kuvataankin myös lapsia, joiden äiti tai isä on ikuistettu aikoinaan kisaan Lindellin Studiolla. Viime vuonna yleisöääniä annettiin yli 2 500 kappaletta. Kisassa valitaan raadin ja yleisön suosikit, sekä arvotaan äänestäjien kesken palkintoja.

VARAA VERKOSSA KUVAUSAIKA TAI PUHELIMITSE 0207302660

Päivänsäde-lapsivalokuvaus
Hinta 89 euroa (norm. 149 euroa)

Kaikki osallistujat saavat:
– Henkilökohtaisen valokuvausajan studiossa, kuvaukseen varataan n. 45min
– Digitaalinen kuvatiedosto valitsemastasi kuvasta jako- ja teetättämisoikeuksin
– 20x25cm-kokoinen valokuva paspartuurissa
– Laaja valintagalleria kuvauksen kuvista verkkopalvelussamme
– Ti-Ti Nallen tuotelahjan

Valitse teema
Tänä vuonna olemme tehneet tästä sinulle helppoa. Kasasimme valmiiksi yhtenäisiä kuvausteemoja rekvisiittoineen. Katso kuvausteemat läpi ja valitse parhaiten tyyliisi sopiva teema ennen kuvausaikaasi. Valokuvauksen aikana voimme vaihdella teemaan kuuluvaa rekvisiittaa ja taustoja,
lopputuloksena tyyliltään yhtenäinen kuvagalleria sinulle.

Teema 1. Metsänhenki Tunnelmallisia kuvia ja luonnonläheisiä tekstuureja. Taustalle ruskeita, harmaita ja hieman tummempia sävyjä. Puista ja luontoteemaista rekvisiittaa.
Teema 2. Pastelli Lämpimiä vaaleita sävyjä ja pehmeitä tekstuureja. Taustat luonnonvaaleasta beigen sävyihin. Kuvia koristamaan pehmeitä kankaita, verhoja, kukkia ja ilmapalloja. Tyyli yksinkertainen ja moderni, mutta hyvin pehmeä.
Teema 3. Valkoinen Pelkistetyn ja simppelin ystävälle, pieni kuvattava taatusti pääosassa. Viileä sävymaailma kirkkaan valkoisen, vaaleansinisen ja harmaan sävyistä taustalla. Rekvisiitaksi mm. matkalaukkuja, autoja ja viirejä.
Teema 4. Hattara Ihania vaaleanpunaisen ja pinkin sävyjä. Taustalle valkoista ja vaaleanpunaista. Rekvisiitaksi kaikkea mahdollista vaaleanpunaisen ja pinkin sävyissä. Pehmeän hattaran tekstuuria värimaailmaan sopivista harsokankaista.
Teema 5. Pieni veneilijä Merellinen kesäpäivän tunnelma studiossa. Taustalla valkoisen ja sinisen sävyjä ja auringonsäteitä. Rekvisiittana mm. lyhtyjä, kiikarit, majakka ja veneitä. Ihan pieni veneilijä voidaan istuttaa vatiin, jonka reunoilta saa tukea.