”Asiantunteva palvelu ja luotettavuus ovat meille johtoajatuksia”

Autotalo Järvi on tehnyt yhteistyötä Studio Lindellin kanssa siitä asti, kun veljekset Pasi ja Petri Järvi ryhtyivät autokauppiaiksi 9 vuotta sitten. Liikevaihdoltaan n. 70 miljoonan euron konserniksi kasvanut porvoolaisyritys hankkii edelleen kaikki tarvitsemansa valokuvaukseen liittyvät palvelut Studio Lindelliltä, niin henkilö- ja profiilikuvaukset kuin mainos- ja tuotekuvauksetkin.

-Meille asiantunteva palvelu ja luotettavuus ovat johtoajatuksia, ja olemme näiden vuosien aikana voineet todeta näin olevan myös Studio Lindellin kohdalla, konserniin kuuluvan Järvileasing Oy:n toimitusjohtaja Markku Peltoniemi sanoo.

Hänen mukaansa yhteistyö Studio Lindellin kanssa on näin ollen helppoa ja tuloksekasta.

-Saamme ammattitaitoista, henkilökohtaista ja nopeaa palvelua aina kun tarvitsemme. Studio Lindell hoitaa kaiken ajatuksella ja luotettavasti, toimitusaikataulusta kiinni pitäen.

Oscar ja Pauliina Lindell jatkavat tiiminsä kanssa toisessa polvessa isänsä Antero Lindellin perustaman Studio Lindellin sanoin kuvaamatonta valokuvaustyötä, kuten yrityksen sloganissa sanotaan.
Sanat eivät välttämättä myöskään riitä kuvaamaan sitä määrää työtä, mitä on tarvittu kasvattamaan Autotalo Järvi -konsernia nykyisiin mittoihin niin taloudellisesti kuin maantieteellisestikin. Automyyntiä on Porvoon lisäksi Kotkassa ja leasingtoimipisteitä kaikkiaan kymmenellä paikkakunnalla kattaen lähes koko maan.
Varsinkin vuonna 2016 alkanut leasingtoiminta on vahvassa kasvussa ja se vastaa jo yli puolesta konsernin liikevaihdosta. Tänä vuonna sen odotetaan nousevan viime vuoden 45 miljoonasta eurosta n. 70 miljoonaan euroon eli samaan kuin koko konsernin liikevaihto vuonna 2019.
Järvileasing onkin kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi Suomen leasingmarkkinoilla.
-Tämän on mahdollistanut ketterä ja kustannustehokas toimintatapamme sekä kykymme ymmärtää asiakkaiden tarpeita, Peltoniemi sanoo ja käyttää tilaisuutta hyväksi kehuakseen myös Studio Lindellin ketteryyttä ja kykyä ymmärtää heidän tarpeitansa.

Autojen lisäksi leasingkohteina ovat yhä useammin esimerkiksi erilaiset tuotantokoneet ja -välineet. Peltoniemen mukaan periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella.

-Omistamisen aikakausi on ohi, yritykset ovat yhä enenevissä määrin löytäneet leasingin yhdeksi vaihtoehdoksi rahoittaa hankintojaan, Markku Peltoniemi toteaa.

Järvileasing onkin hankkinut asiakkailleen kaikkea sähköpyöristä henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoista metsä- ja kaivinkoneisiin ja ICT-ratkaisuista erilaisiin liikunta-alan ratkaisuihin. Autot ovat kuitenkin edelleen kappalemääräisesti suurin leasingkohde, josta äsken solmittu sopimus 300 sadan auton toimittamisesta eräälle yritykselle toimikoon valaisevana esimerkkinä.

OTA YHTEYTTÄ