Valokuvaajat


Oscar Lindell, valokuvaaja, VAT, VEAT

+358 207302661, oscar@studiolindell.fi

Tutustuin valokuvaukseen 7 vuotiaan kun olin ensimmäisen kesän assarina Pauliinalle. Tämän jälkeen valokuvaus oli enemmänkin kesälaji kuin pääpainoinen kiinnostuksen kohde, sillä pyrkin vielä 15 vuotiaana jääkiekossa SM tasolle, tämän etapin kariuduttua jäi hokkarit naulaan ja kamera alkoi laulaa. Vuodesta 2005 saakka olen täyspainoisesti tehnyt valokuvausta, olen saavuttanut palkintoja erillaisissa kuvakilpailuissa, Vuoden ryhmäkuva 2 vuotta peräkkäin, vuoden hääkuva, yms yms, ja kaksi valokuva kirjaakin on matkan varrella valmistettu, Porvoon tuomiokirkko 2006-2008 (myynnissä) sekä Merelle Vahva (ei myynnissä). Tällä hetkellä intohimona on tuottaa ihmisille loistavia ja kerronnallisia kuvia joista jokainen voi nauttia lopun elämää.Tehdään yhdessä maailman parhaat kuvat!

Pauliina Lindell, valokuvaaja, VAT
+358 207302662, pauliina@studiolindell.fi

Olin 5 vuotias, isäni Antero Lindell perusti valokuvaamoyrityksen ja tapana olikin koulun jälkeen tulla auttamaan valokuvaamoon.
Valokuvaus on täten kuulunut aina perhe elämäämme. Ensimmäisen kameran sain 10 vuotislahjaksi, siihen aikaan se oli iso juttu. Valokuvauksessa minulle tärkeintä on tehdä hetkestä miellyttävä ja ihana muisto. On myös hyvä saada luottamus kuvattavan ja kuvaajan välille. Kuvissa kiehtoo aina tarina kuvattavasta ja sen esille saattaminen. Valokuvaaja koulutuksen olen opiskellut Visuaalisen Viestinnän Istituutissa, alan gurun Matii J Kalevan opissa. Valmistauduttua osallistuin myös menestyksekkäästi alan kilpailuihin. Teen tätä työtä yhdessä veljeni kanssa, kyseessä on elämäntapa ja paras palkinto on mahdollisimman tyytyväinen asiakas.Tervetuloa hyvään kuvaan !